fbpx

Na Slovenskem kadrovskem kongresu 2019 smo podelili priznanja za odličnost delovanja na kadrovskem področju: priznanje Kadrovski manager 2019, priznanja Slovenske kadrovske zveze in priznanje Kadrovski up 2019. Sicer je kongres na temo »Prihodnost je tu že danes« na Bledu združil več kot 400 kadrovskih strokovnjakov iz javnega in zasebnega sektorja.

Planet GV in Slovenska kadrovska zveza sta na osrednji letni prireditvi za kadrovske in HRM strokovnjake na Bledu, ki je letos še toliko bolj poseben, saj se mu je pridružil evropski EAPM kongres, ki združuje in povezuje evropsko HR skupnost, podelila priznanja za odličnost delovanja na kadrovskem področju, katerih namen je izboljšati ugled kadrovske funkcije, nagraditi uspešno delo na kadrovskem področju in poskrbeti za večjo vplivnost kadrovskih menedžerjev v slovenskem prostoru.

Že petnajsto leto zapored smo podelili prestižno priznanje Kadrovski manager leta. Letos je Kadrovska managerka 2019 postala mag. Nataša Bazjak Cristini, regionalna HR direktorica v Atlantic Grupi. 

Priznanje smo podelili tudi najboljšemu znanstvenoraziskovalnemu delu s področja kadrovskega managementa. Priznanje Kadrovski up 2019 je prejela Zala Slana za magistrsko delo z naslovom Proces ravnanja s talenti v delovnih organizacijah v Sloveniji. Magistrsko delo je bilo opravljeno na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, v sklopu programa Psihologija, pod mentorstvom izr. prof. dr. Eve Boštjančič.

Slovenska kadrovska zveza je podelila Srebrno plaketo Roku Zupančiču, ki je pečat zvezi pustil predvsem s svojim zagnanim vodenjem upravnega odbora Slovenske kadrovske zveze. Vedno zna uravnotežiti in postaviti na prvo mesto interes delavca, socialnega partnerja, vode in delodajalca. Je človek, ki išče konkretne in poštene rešitve za vse vpletene.

So pa popolnoma vsi udeleženci dvodnevnega kongresa bili deležni številnih znanj najboljših predavateljev.