Kot urednica, lektorica in avtorica knjig v celoti poskrbim, da vaša knjiga ugleda luč sveta.

Kot novinarka in voditeljica poskrbim za ustrezno promocijo knjige, predstavitev, tiskovne konference in objave v medijih.

Samo pri nas lahko prejmete celoten paket storitev, od uredniškega, lektorskega ter predstavitveno-medijskega dela.

Za informacije in povpraševanje pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na telefonsko številko 031 861 234

Reference (v strnjeni obliki):

- urednica sedmih knjig (seznam dostopentudi na cobiss.si),

- urednica strokovne revije HR&M ...

Izšla je sedma knjiga, ki sem jo uredila in lektorirala.

Predsednik krajevne skupnosti Leskovc pri Krškem g. Jože Olovec, ki je s svetniki omogočil izid knjige, je na predstavitvi izpostavil, da želi, da knjiga najde viden prostor v vsaki hiši, predvsem pa v srcih krajanov in da bodo knjigo prenašali tudi na prihodnje rodove. Knjigo sem uredila jaz. Avtorji pa so bili: Eva Župnik Petelin, Katja Puntar, Jernej Rihter, Slavko Pirc, Ljudmila Šribar in Zdenka Horvat.

Knjiga je že na policah nekaterih knjižnic.

Luč sveta je ugledala peta knjiga, ki sem jo uredila in lektorirala. Opisali smo 50 zgodb za 50 let Metliške črnine. Mimo opisa in razvoja Vinske kleti ter metliške črnine nikamor nismo šli mimo. :-)

Odlični opisi in čudovita knjiga.

V soboto, 15. 10. 2016, smo v Loki pri Žusmu, natančneje v cerkvi sv. Leopolda, predstavili drugo dopolnjeno izdajo knjige Zadnji žusemski graščaki, kozjanski steklarji, trgovci in loški učitelji. Pri knjigi sem pustila sledi kot urednica in lektorica ter tudi voditeljica čudovitega večera, ki smo ga hkrati posvetili spominu na Daniela Artička, ki je za kraj, tako kot Janez Stanislav Rošker, naredil ogromno. S svojimi pisnimi deli puščata neizbrisen pečat v kraju. Dogodek, ki ga je obiskalo prijetno število obiskovalcev sta popestrili tudi Jasmina in Martina iz skupine Glas citer ter Fantje z Žusma.

Več o dogodku so zapisali tudi na povezavi spletnega portala sentjur.net

stran 1 od 4
Torek 21 Maj 2019